Ebaõnnestunud suhetega Lady Gaga kardab vanatüdruku staatust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Lady Gaga kurdab, et ta ei tea, mida tähendab olla koos mehega õnnelik.

«Käin kohtamas loominguliste inimestega ja arvan, et neid ei hirmuta nii väga minu rahakott kui minu meeles toimuv,» rääkis staar ajakirjas Vanity Fair.

Gaga sõnad võivad mõjuda šokina tema kuulujuttude järgsele kallimale Taylor Kinneyle, kes on tuntud «Vampiiri päevikutest». Lady Gaga ehk Joanne Angelina Germanotta tunnistab, et on kõikides armusuhetes ebaõnnestunud.

Iga suhte algus on Gaga sõnul hea – on olemas nii keemia kui vikerkaared ja ükssarved. Natukese aja pärast hakkavad partnerid staari sõnul teda aga vihkama. Lisaks teeb naisele muret, et teda püütakse veenda, nagu ta poleks mitte kellegi jaoks piisavalt hea.

Isegi kui Gaga saatus on jääda vanatüdrukuks, siis võib ta alati pöörduda oma esimese armastuse poole – fännid.
«Kui ma kellegagi suhtes olles kaklen, siis mõtlen alati, et mida mu fännid sellest arvaksid. Kuidas nad selle teadmisega minu töö ja minu kui naise peale vaataksid kui laseksin asjadel niimoodi jätkuda? Ja siis ma lõpetangi selle suhte,» paljastas staar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles