Katrin Karisma üllitas peale pikka pausi plaadi «Sinu rõõmsad jõulud»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Karisma.
Katrin Karisma. Foto: Peeter Langovits.

Särav ja elurõõmus laulev näitleja Katrin Karisma, kes veel aasta tagasi arvas, et ei esine enam kunagi, üllitas peale pikka pausi plaadi «Sinu rõõmsad jõulud».

«Kallid kaasteelised. Jõulud on aasta parim aeg. Ma ei kujutaks ette jõule ilma muusikata. Paljud neist lauludest on mind saatnud niikaua, kui jõule mäletan. Selles albumis on nad uues kuues. Laula koos minuga, siis on rõõm poole suurem,» ütles Katrin Karisma.

Katrin Karisma laulis sisse täiesti uue ja – üllatus-üllatus - ühtlasi esimese täispika sooloplaadi «Sinu rõõmsad jõulud».

Plaadile on salvestatud ilusas eesti keeles, Katrini uskumatult noorusliku kelmikuse ja särtsuga, kuulsad ja kaunid jõululaulud. Fantastiliselt soojad seaded ja uskumatult nooruslikke värve täis hääl meenutavad kuulajale lapsepõlve ja kõike kaunist, mis seotud rõõmsate jõulude ning lumerikka talvega.

Plaadil laulsid veel ka Katrin Karisma tütar Piret Krumm, kes õpib Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikoolis. Samuti laulavad kaasa Reet Linna ja Vello Orumets.

Plaadi on salvestanud Eesti Raadio 2. stuudios helirežissöör  Teet Kehlmann.

Produtsendid on Mikk Targo ja Kalev Tilk ning muusika mängis sisse suurepärane stuudiobänd koosseisus:

Siim Aimla (tenor ja sopransaksofon, flööt, meloodika)
Ülo Mälgand (klahvpillid)
Mihkel Mälgand (kontrabass ja basskitarr)
Ahto Abner (löökpillid)
Paul Daniel (kitarrid)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles