Emma Watson ootab oma rüütlit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: AP / Scanpix

«Harry Potteri» filmide staar Emma Watson lubab jääda vallaliseks seni, kuni kohtub härrasmeheliku ja intelligentse noormehega.

18-aastase Watsoni sõnul pole kuulsus ta eraelule kasuks tulnud ning sobivat kaaslast on seetõttu raske leida, kirjutab Digitalspy.

«Vanemaks saades meeldiks mulle abielluda,» rääkis Watson. «Edu on mõttetu, kui su kõrval pole kedagi, keda armastada.»

«Aga ta peab olema intelligentne, huvitav ja suutma vestlust arendada,» loetles näitlejanna oma ideaalmehe tunnuseid. «Mitte mõni selline, kes su igavusest hulluks ajab.»

«Kahjuks pole härrasmehi eriti palju,» jätkas neiu. «Aga ma ootan oma rüütlit säravas raudrüüs. Olen kindel, et ühel hetkel ta saabub.»

Meedias korduvalt rokkar Johnny Borrelli ja näitlemist õppiva Angus Willoughbyga paari pandud Watson kinnitas ka, et ei loe oma eraelu puudutavaid kõmu-uudiseid.

«Suhted on niigi keerulised, ilma et peaksid lugema, kuidas sa iga viie minuti tagant kellegagi lahku lähed, taas koos oled või teda petad,» sõnas näitlejanna. «Kutid kas kardavad mind või teevad mu arvel nalja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles