Tantsusaatest lahkusid Kati Toots ja Marko Kiigajaan

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsud tähtedega» viies saade; Kati Toots ja Marko Kiigajaan
«Tantsud tähtedega» viies saade; Kati Toots ja Marko Kiigajaan Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» viiendast saatest pidid lahkuma Kati Toots ja Marko Kiigajaan.

Kohtunikelt said enim punkte Anna ja Mairold (35), kellele järgnesid Jan ja Aleksandra (33), Kati ja Marko (29), Getter ja Ott-Sander (22) ning Stig ja Karina (21).

Paarid ja kohtunike hinnangud

Kati Toots ja Marko Kiigajaan - aeglane valss (Mirjam Mesak «Ave Maria»)

Merle Klandorf: Mulle väga meeldib, kui inimene räägib oma õpetajast lugupidavalt. Hästi oli lahendatud proportsioon tantsu, tuvide ja rooside vahel. Muidu oli kõik ilus, isegi kehahoid oli kena, aga ühes kohas läks Katil sassi.

Jüri Nael: See oli väga ilus number!

Kaisa Oja: See oli väga armas! Mis puudutab muusikalist esitust, siis Kati, usalda Markot - ära karda olla tema käte vahel.

Punktid: 7+7+7

Getter Jaani ja Ott-Sander Palm - quickstep (Yolanda Be Cool «We Speak No Americano»)

Kaisa: Lavastuslikult hästi üles ehitatud, aga quickstepi võlu on see, et kaks inimest teevad ühel ajal asju kiiresti. See, et te ei tantsinud kontaktis, saigi takistuseks, miks need hüpped ei tulnud hästi välja. Siinkohal läks minu jaoks võlu kaduma.

Merle: Nõus Kaisaga. Getter hilines sammu sooritamisega ühe takti võrra. Kuid muidu oli lõbus number.

Jüri: Olen nõus nii Kaisa kui Merlega. Näen, mis see number oleks võinud olla, aga see ei tulnud välja.

Punktid: 5+5+5

Stig Rästa ja Karina Vesman - viini valss (Ott Lepland «Süte peal sulanud jää»)

Merle: Kellele ei meeldiks selline romantika? Aga... Selle pooleteise minuti jooksul tantsisite 8+8 takti viini valssi, ülejäänud oli etendus. Seda oli vähe.

Kaisa: Suures osas nõustun Merlega. Minule meenutas see keskmisest uhkemat pulmaööd. Viini valssi jäi küll väheks. Mida aeglasem on lugu, seda raskem on valssi tantsida. Võib-olla see loovalik panigi asjale piduri peale.

Jüri: Kui lavale tulla, siis peaks tulema täie rauaga. Loo jooksul läks kahjuks entusiasm kaduma.

Punktid: 4+6+5

Jan Uuspõld ja Aleksandra Žeregelja - fox (Demi Lovato «Skyscraper»)

Merle: Slow fox on tohutult raske tants ja Jan sai sellega suurepäraselt hakkama. Kuid soovitan edaspidi sulgsammu tantsides teha kolmas samm veidi pikem.

Kaisa: Mulle väga meeldis see tants, see oli ilusti üles ehitatud ja esitatud, kuid oleks tahtnud näha rohkem liikumist ja liuglemist üle põranda. Soovitaksin nii Janile kui teistele meesstaaridele - minge jõusaali. Kõigil teil vajuvad käed ette.

Jüri: Täitsa nõus - jõusaali. See sulgsammu asi ka. Mulle väga meeldib, et sinu sisemine liikumine algab varem kui kehaline liikumine, mis on väga ilus ja hea. Lisaks - te olete koos isegi siis, kui te ei ole koos.

Punktid: 8+8+8

Anna Levandi ja Mairold Millert - aeglane valss (Leona Lewis «I See You»)

Jüri: Mairoldi karm õpetajatöö toimib, sest Anna on laval võrratu.

Merle: Meeldis, et efektide peale kulutati minimaalselt aega. Koreograafia oli hästi seatud, kava oli üles ehitatud loogiliselt. Anna kipub olema iseseisev, võiks rohkem alluda partneri juhtimisele.

Kaisa: Anna, sa oled uskumatu naine! Võtta end nii pärast seda, kui oled kukkunud... Nende kiirete pööretega said imehästi hakkama.

Punktid: 8+8+9

Ühistantsuks oli seekord džaiv, mis esitati Outkasti hittloo «Hey Ya!» saatel. Tantsumaratonilt hääletasid kohtunikud esimesena välja Stigi ja Karina, kellele järgnesid Getter ja Ott-Sander, Kati ja Marko ning Jan ja Aleksandra. Džaivimaratoni võitsid Anna ja Mairold.
 

«Tantsud tähtedega» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles