Danel Pandre teeb ise ja käib vaatamas tegijaid bände

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danel Pandre elab ja hingab muusikast.
Danel Pandre elab ja hingab muusikast. Foto: Toomas Huik.

Muusik Danel Pandre kõrvaklappides mängib viimasel ajal kõige sagemini Ott Leplandi ja Liis Lemsalu muusika ja seda loomulikult tööalastel põhjustel.

Aga vastupidiselt lauljate suunamisele ja noortele muusika tutvustamisele üritab mees hoopis neilt õppida.

«Ma kuulan päris palju asju, mis neile meeldib ning teen sealt omi avastusi. Pigem üritan hästi palju kuulata ja vähem rääkida,» rääkis Pandre Elu24’le. «Muidu kuulan üsna tavalisi asju, näiteks ostsin hiljuti Red Hot Chili Peppersi ja Kravitzi plaadid.»

Lisaks noorte muusikute suunamisele ja esinemistele The Suniga üritab mees ära näha enamus talle n-ö koju kätte toodavatest artistidest. «Ütleme nii, et ma ei vaata ainult neid bände, kelle üle võib imestada, et vau, nad ikka veel elus ja liiguvad. Mulle meeldib väga ka praegusel ajal tegijaid bände vaatamas käia,» avaldas mees, et järgmiseks on plaani võetud neljapäeval Rock Café´s esineva briti bändi Kaiser Chiefsi kontsert.

Muusikaline kooslus, mis on eelkõige tuntud oma pööraste live-esinemiste poolest, astub Eestis üles esmakordselt uue albumi «The Future Is Medival» ilmumisele pühendatud turnee raames.

Selle bändiga tegi Pandre tutvust raadio vahendusel. «Tunnistan ausalt, et neid ei ole mulle keegi tutvustanud ja peale kahe või kolme loo ei tea ma neist rohkem suurt midagi,» lisas mees.

Kaiser Chiefs on bändi karjääri jooksul jõudnud tuuritada selliste nimedega nagu U2, Foo Fighters ja Green Day. Eestis tervitavad nad fänne selle nädala neljapäeval Rock Café laval. Klubi uksed avatakse külastajatele kell 19.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles