Jõuluaega rikastab tsirkus

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omatsirkus andis märtsis Tartu sadaamteatris etenduse "Uneskõndijad".
Omatsirkus andis märtsis Tartu sadaamteatris etenduse "Uneskõndijad". Foto: Margus Ansu

Vahetult enne pikki pühi võib Tallinna linnahallis ja Kanuti Gildi saalis elada kogu perega kaasa kahele täiesti erinevale tsirkusetendusele.

22. detsembril kell 14 ja 18 näeb Tallinna linnahallis suurejoonelist Jõulutsirkust, kus teevad trikke, muusikalisi naljanumbreid ja esitavad varietee tantsu võimlejad, akrobaadid, klounid ning dresseerijad Ukrainast, Leedust ja Eestist.
Piletid hinnaga 180 kroonist 490 kroonini on müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ja Statoili tanklates.

18.-21. detsembrini võib Tallinnas Kanuti Gildi saalis vaadata iga päev algusega kell 18 OMAtsirkuse etendust "Tsirkus - see on imelihtne".

OMAtsirkuse kodulehe teatel on tegu on mängulise ja improvisatsioonilise etendusega, kus artistid tekitavad üllatuslikke olukordi erinevate tsirkuse tegevuste läbi.
"Me teeme tsirkuse lihtsaks ja arusaadavaks, kaotame ära glamuuri ja sära ning aplausi norimise," seisis kodulehel. "Üheskoos publikuga vaatame, mis jääb siis tsirkusest järele."

Etenduses osalevad noored artistid. Laval on: Kädi Metsoja, Kristin Made, Johanna Terasmees, Anni Veskimäe, Maria Netti Nüganen, Johanna Sooba, Kert Erhard Ridaste, Lee Kelomees, Tea Teearu, Helen Kiik, Helena Pruuli ja Eeva Liisa Puidet.

Lava taga aga Kaja Kann, Margus Terasmees ja Heidi Kann.
Piletid hinnaga 50 krooni on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles