Mihkel Kärmas: Kersna on palavalt tagasi oodatud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas.
Mihkel Kärmas. Foto: Marina Puškar

«Pealtnägija» saatejuht Mihkel Kärmas ütleb, et teda kolleeg Vahur Kersna kuulsus ei häiri, vaid see lausa sobib talle: «See on väga mõnus, et Kersna on kaanepoiss.»

Kärmas rääkis SL Õhtulehele, et ükskõik, mida Vahur Kersna ETVs tegi, leidus tal ikka 200 000 vaatajat ja ütles, et «Pealtnägija» tegijad elavad lootuses, et Kersna naaseb uuel aastal ekraanile.

«Ta on palavalt tagasi oodatud,» kinnitas Kärmas .

Vahur Kersna haigusest polnud Kärmas nõus üksikasjalikult rääkima, öeldes vaid, et tegu on tõsise tervisehädaga.

Kärmase sõnul pole nad Kersnaga lähedased südamesõbrad, kuid saavad hästi läbi ja tema hinnangul ongi nende tugevuseks see, et hingamisruumi andes ei väsitata teineteist ära.

Kärmas ei leia, et Postimehes ilmunud ETVd kritiseerivad veerud oleksid Kersna ees telemaja uksed sulgenud: «Need oleks idiootsed inimesed, kes ei võta teda tagasi, ta toob igast asendist 200 000 vaatajat.»

Esialgse plaani kohaselt peaks Kersna koos Kärmasega televaatajate ette astuma uue aasta algul, naastes järk-järgult esmalt stuudiosse ja jättes videolõigud teiste teha, kuid vastavalt paranemisele kasvaks ka tema koormus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles