Robert Downey Jr. jõudis filmi «The Avengers» võtteplatsile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr. Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis Manhattanil oleks nagu maailmalõpukaos kätte jõudnud kui sealt tõusis suitsu ning autod olid hunnikus.

Tegemist oli siiski suure eelarvelise action-filmi «The Avengers» võtteplatsiga, kirjutab Hollywood Reporter.

Lisaks varem võtteplatsil onud peaosatäitjatele Scarlett Johanssonile ja Chris Evansile liitus nendega nüüd ka Robert Downey Jr.

Võtteplatsile oli üles pandud mitu erinevat stseenivarianti. Ühes olid autod kuhjatud  ja põlema süüdatud. Teises oli näha lennukijäänust.

«The Avengers» põhineb superkangelastest kõneleval koomiksil. Film räägib rahuvalveorganisatsiooni S.H.I.E.L.D. juhist Nick Furyst (Samuel L. Jackson), kes palkab Iron Mani/ Tony Starki (Robert Downey Jr.), Incredible Hulki (Mark Ruffalo), Thori (Chris Hemsworth) ja Captain America (Chris Evans) maailma päästma.

Möödunud nädalalõpul filmiti Robert Downey Jr. stseenid, milles ta sõidab musta värvi sportautoga. Ta kehastas elegantses ülikonnas miljardärist töösturit, kellest saab äkki maailma päästev Iron Man.

Chris Evansi sõnul tekib Starki ja tema tegelase Captain America vahel konflikt.

«Need on kaks polaarsust. Üks meestest on harjunud olema avalikkuses ning naudib suhtlemist, teine aga tegutseb varjus ja vaikselt, kuid nad peavad teineteisega hakkama saama. Nad pingutavad, kuidas seda teha,» sõnas Evans.

Scarlett Johansson mängib selles linateoses Natasha Romanoffi, kes on S.H.I.E.L.D.i spioon. Johanssoni tegelane on selles meeskonnas ainus naine, kuid filmi mitte ainus naistegelane.

Lisaks New Yorgile võetakse «The Avengers» veel üles ka Los Angeleses ja New Mexicos.

Kinodesse peaks «The Avengers» jõudma 2012. aasta mais.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles