Oh õudu! Sulgedega eputanud Rihanna ajas loomakaitsjad tagajalgadele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: SCANPIX

Jaanalinnu sulgedega eputanud popstaar Rihanna sattus loomade õiguste eest võitlevate aktivistide viha alla. Lauljatar kandis oma parfüümi esitlusel glamuurset kostüümi, mille ülemist osa ehtisid rohekaks toonitud jaanalinnusuled, vahendas Monsters and Critics.

Naine sattus heategevusorganisatsiooni PETA kriitika alla. Selle esindaja Sandra Smiley sõnul edvistab Rihanna varastatud omandiga, juhul kui suled on kitkutud otse elava linnu kehalt. Ka ei ole staar varem erilist austust üle näidanud nii rebaste, lehmade kui roomajate vastu. Nüüd on sellesse nimekirja lisandunud ka linnud.

Elavatelt lindudelt sulgede kitkumine jätab nende kehadele haavad, mis õmmeldakse tihti lihtsalt kinni ilma antiseptilisi vahendeid kasutamata. Sandra Smiley ütles ajalehele Daily Star: «Loodame, et Rihanna, olles ise vägivalla ohver, avab oma südame ja tunneb kaasa ka teiste kannatustele.»
See hõlmab naise sõnul loomi, kes peavad moe nimel surema näiteks peksmise, gaasi, elektri või mürgitamise teel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles