Uut lotosaadet hakkab Helen Sürje asemel juhtima Mart Sander

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander
Mart Sander Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Alates 7. septembrist näitab «Lotokolmapäeva» ETV asemel Kanal 2, saate nimeks saab «Suur lotokolmapäev» ja juhiks Mart Sander.

«Mart on multitalent ja erakordselt professionaalne saatejuht, lisaks on ta selliste mängudega hästi kursis. Mart annab kindlasti lotokolmapäevale juurde glamuuri, teravmeelsust ja vaimukust,» ütleb saate produtsent Teet Margna ajakirjas Nädal.

Uus saade kestab tund aega. «Kui varem seoti stuudiomänd pallide loosimine üheks protsessiks, siis nüüd on need tegevused teineteisest selgelt eraldatud. Meil on kaks stuudiot, ühes on stuudiomäng ja teises pallide loosimine ehk Bingo Loto. Loositud pallid on kogu aeg ekraanil ja inimestel on aega oma pileteid kontrollida»

Saate stuudiomänguks on maailmakuulus formaat Wheel of Fortune(Õnneratas). «Stuudiomängus lahendavad inimesed tähtmõistatusi, pakkudes kaas-ja täishäälikuid ja arvates lõpuks ära täislahenduse,» selgitab Margna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles