Reikop ja Välba ei sõidagi Eurovisionile?

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavused parimad saatejuhid Marko Reikop ja Anu Välba eelmise aasta Nädala auhindade jagamisel,
kus Välba võitis parima naissaatejuhi tiitli, ent Reikop jäi kolmandaks..
Tänavused parimad saatejuhid Marko Reikop ja Anu Välba eelmise aasta Nädala auhindade jagamisel, kus Välba võitis parima naissaatejuhi tiitli, ent Reikop jäi kolmandaks.. Foto: Marina Puškar.

Eurolaulufanaatikud võivad tänavu ilma jääda nii Marko Reikopist kui ka Anu Välbast, kuid «Eesti laulu» produtsent Heidy Purga ei tee asjast draamat.

Purga sõnul on esialgu konkreetne kokkulepe vaid lauluvõistluse režissööride Marek Miili ja Ove Mustinguga ja kõige muu kohta tuleb info lähiajal – enne seda pole mõtet segadust külvata, kirjutas Õhtuleht.

«Eurolaulu» saatejuht Marko Reikop ja ka Anu Välba ei taha enda ja eurolaulunduse suhete kohta üldse eriti suud pruukida.

Reikop keeldus igasugustest kommentaaridest, Välba selgitas aga, et ta peab samal ajal tegema «Laululahingut» ja ta kahtleb, kas mõlema jaoks aega jagub.

Küll teab Anu, et 11. detsembri «Paaris» annab Heidy Purga teada, kes on need heliloojad-autorid, kel tuleb Eurovisioni lauluvõistluse lavakoha pärast võistlema asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles