Beyoncé ei tunne ebaõnnestumise ees hirmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

Lauljatar Beyoncé kinnitas, et vaatamata oma edule, ei tunne ta ebaõnnestumise ees hirmu. Naise eest ajas varem asju tema isa, kuid mingil hetkel tehti sellele lõpp, vahendas Monsters and Critics.

Nüüd tegeleb Beyoncé oma elu korraldamisea professionaalses mõttes ise ning on valmis ka vigu tegema. Naine kommenteeris oma iseseisvumist järgmiselt: «See oli hirmutav, kuid samas andis mulle jõudu. Ma ei lasknud hirmul end kuidagi pidurdada.»

Vaatamata muretsemisele sai ta juba varsti ka jalad alla. «Ma olen tööloom ja ma ei usu sõnasse «ei». Kui mina ei maga, siis ei saa und ka teised. Minu fookuseks pole mitte suurus, vaid kvaliteet. Tahan olla selle kõige üle uhke ka aastate pärast. Iseenda juhendamine on keeruline. Küsin endalt enne und sadu küsimusi. Teen vigu ja õpin nendest. Ma pole kunagi kartnud läbi kukkuda,» rääkis naine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles