Konto väljavõte – ligi 100 miljonit dollarit?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konto väljavõte – ligi 100 miljonit dollarit?
Konto väljavõte – ligi 100 miljonit dollarit? Foto: longislandpress.com

USAs New Yorgis leidis üks isik sularahaautomaadi juurest konto väljavõtte, millel oli näha ligi 100 miljoni dollari suurune summa.

East Hamptonis asuvat Capital One sularahaautomaati kasutanud mees või naine võttis oma kontolt välja 400 dollarit, makstes selle eest kasutustasu 2,75 dollarit, kirjutab longislandpress.com.

Pärast seda jäi vaba raha veel 99 864 731, 94 dollarit. Konto väljavõte pärineb 18. juunist ja see on tehtud kell 22.14 kohaliku aja järgi.

Tšekist tehtud foto riputati finanatsblogisse Dealbreaker.

Kinnitamata andmetel on selle konto omanik 53-aastane miljardär David Tepper.

Möödunud aastal ostis Tepper 43,5 miljonit dollarit maksnud villa, kuid ta ei asunud sinna elama, vaid lasi selle maha lõhkuda, et asmele ehitada veelgi suurem ja luksuslikum villa.

Väidetavalt ulatub Tepperi vara suurus viie miljardi dollarini, olles oma varanduse suurusega maailmas 208. kohal.

Tepper eitas, et nüüdse juhtumi puhul oleks tegemist tema säästudega.

«Mul ei ole pangaarvel sellist summat. Samuti ei ole ma Hamptonis aastaid käinud. Selle konto väljavõtte tegemise ajal olin ma koos oma perekonnaga New Yorgist ära ja puhkusel,» lausus miljardär.

Tepperilt uuriti veel, et kas tal võib olla pangakaart, mille numbrid lõppevad 9491, nagu oli näha väljavõttetšekil.

«Kui see oleks minu, siis on keegi sellele väga suure summa pannud, mis oleks muidugi väga kena. Selle konto ümber on mõttetus heietada,» lisas Tepper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles