Sõpruses tegutsevad vaimuhiiud, Energoman ja kaardimoor

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Oidra
Katrin Oidra Foto: Erakogu

Täna kell 17 toimub kinos Sõprus festivali «Hallo, Kosmos!» viimane sündmus – Vaimsel pühapäeval arutlevad vestlusringis Peeter Liiv, Alar Tamming ja Ingvar Villido, praktilist poolt pakuvad Kalju Paldis ja taro kaardi spetsialist Katrin ning maiustega kostitavad krishnaiidid.

«Õpetan täna, kuidas oma käte ja teadvuse jõuga mõjutada vee olemust. Naistele pakub kindlasti huvi, kuidas saab sama tehnikaga mõjutada, tasakaalustada ja keha energiaväljaga kooskõlla viia kreeme, mis kannavad pikemat informatsiooni, ning seeläbi nende toimet tõhusamaks muuta,» lubas Kalju Paldis huvitavaid praktilisi õpetusi. «Iga inimene on võimeline ennast ise tervendama ja õppima tunnetama energiaid,et seeläbi avastada endas Universumi saladusi,» teab mees, keda rahvasuus tuntakse kui Energoman.

Esoteerikahuvilised saavad nõu küsida Katrinilt, kelle tööriistadeks on kaardipakk ja intuitsioon: «Taro kaardid on lihtsalt vahend, mis seletab sümbolite keeles lahti inimese alateadvuse varjatud saladusi, näitab suunda tulevikus ja aitab paremini mõista teisi ja iseennast,» räägib Katrin, kes aitab huvilistel tulevikku piiluda.

Vestlusringis kohtuvad kolm vaimuhiidu: saate «Traditsiooni Tarkus» juht Peeter Liiv, Lilleoru liider ja müstik Ingvar Villido ja transpersonaalse psühholoogia spetsialist Alar Tamming. Koos püütakse leida vastuseid küsimusele «Kuhu kulged, inimene?» ja arutletakse eksistentsiaalsetel teemadel. Õhtu lõpetab inspireeriv film inimese vaimujõust – Dan Millmani ülimenukal teosel põhinev «Rahumeelne sõdalane», mille kohta muusik Sting on öelnud, et see film võib muuta elusid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles