«Stiilipäeviku» muutuja, töötu Olga sai tööd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilipäeviku muutuja Olga
Stiilipäeviku muutuja Olga Foto: TV3

«Stiilipäeviku» aprillikuu üks muutujatest oli 55-aastane töötu Olga. Muutuja soovis juubeli puhul välimust värskendada, et tööturul läbi lüüa. Stiilidoktor Ženja abil see ka õnnestus ja tänaseks on kaunis daam leidnud toreda töö. 

55-aastane Olga oli «Stillipäeviku» külaskäigu ajal olnud töötu juba viis kuud. Teda toetas keskkooli viimases klassis õppiv tütar.

«Firma, kus töötasin, likvideeriti ja mind koondati,» pajatas Olga. «Esialgu oli kõik suurepärane. Esimese kuu lihtsalt puhkasin ja tundsin elust mõnu. Teisel-kolmandal kuul muutusin aga väga nukraks, sest sain aru, et tööd on minu eas pea võimatu leida.»

«Noorematega tööturul rinda pista on võimatu! Iga kord kui ütlesin vanuse, soikus telefonis ka minu töölevõtmise ind,» tunnistas Olga, kes langes masendusse ega tahtnud varsti jalgagi kodunt välja tõsta. 

Seega vajas Olga tõepoolest hädasti turgutust ja üht korralikku stiilisüsti!

Ženja ja Anu abiga leidis naine taas üles oma sisemise sära ning nägi päeva lõpuks välja nooruslik ja kena. Pärast «Stiilipäeviku» saadet ei möödunud nädalatki, kui Olga leidis endale ka töö.

Palju õnne, Olga!

Olga imelist muutust vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles