Oscari võitnud helilooja leiti surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joseph Brooks
Joseph Brooks Foto: SCANPIX

Oscari võitnud helilooja Joseph Brooks leiti eile oma New Yorgi korterist surnuna.

Politsei kahtlustab, et 73-aastane Brooks tegi enesetapu, edastab Yahoo News.

Surnukeha leidis Manhattanil Upper East Side`il asuva maja korterist üks sõber, kellega Brooksil oli lõunasöök kokku lepitud.

Politseidetektiivi andmetel oli Brooksil kilekott peas. Samas oli ka heeliumiballoon, mida helilooja võis enesetapu sooritamisel kasutada.

Leiti ka hüvastijätukiri.

Brooksi surnukehale tehakse lahkamine.

2009. aastal, kui Brooks oli 71-aastane, ta arreteeriti, kuna 13 naist süüdistasid teda vägistamises ja seksuaalses ahistamises.

Manhattani piirkonna kohtu andmetel meelitas ka režissööri ja stsenaristina tegutsenud Brooks näitlejannasid oma korterisse, öeldes et tegemist on katseesinemisega filmirolli jaoks.

Paljud naised vastasid Craigslisti üles pandud kuulutustele ning lendasid Brooksi kulul New Yorki.

Brooks sai 1978. aastal Ameerika Filmiakadeemia auhinna Oscari laulu «You Light Up My Life» muusika eest. Seda laulu esitati samanimelises filmis, mille režissöör ja stsenarist Brooks oli.

Brooksi pojale Nicholasele esitati möödunud aasta detsembris mõrvasüüditus. Nicholas Brooksi endine elukaaslane, 33-aastane rannariiete disainer Sylvie Cachay leiti ühest New Yorgi hotelli vannist surnuna. Nicholas Brooks eitas tapmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles