Robbie Williams on fanaatiline kaalujälgija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams
Robbie Williams Foto: Reuters / Scanpix

Popstaar Robbie Williams on kalorite lugemisest sõltuvuses ning kaal on mehele saanud kinnisideeks pärast seda, kui teda minevikus kehakaalu pärast pilgati.

 

33-aastane laulja, kes on vormis püsimise nimel vaeva näinud alates poistebändist Take That lahkumist 1995.aastal, sai Briti pressi poolt hüüdnime «Blobby Williams» («Paksuke Williams»), kui oli oma senise elu suurimas kaalus, vahendab Femalefirst.

Nüüd sööb Williams endise tüdruksõbra, Suzanne Coppini, sõnul suhkruvabasid mahlajäätiseid, et kaalu kontrolli all hoida.

«Ta külmkapp on hiigelsuur, aga seal tundusid olevat sees ainult need jääpulgad. Ta ütles, et sööb neid pidevalt, kuna need ei tee teda paksuks. Ta teab peast iga asja kalorisisaldust, mida ta sööb ja on nende jäätiste söömisest sõltuvuses. Robbie sööb neid umbes 20 tükki päevas,» ütles Coppin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles