Kris Jenner käib iluoppidel, et välja näha oma tütre Kim Kardashiani kloon

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Jennerja Kim Kardashian võivad tulevikus olla omavahel äravahetamiseni sarnased.
Kris Jennerja Kim Kardashian võivad tulevikus olla omavahel äravahetamiseni sarnased. Foto: Willy Sanjuan/AP

Tõsielustaari Kim Kardashiani elus on juhtunud nii mõndagi kummalist, aga see peaks küll kõik teised sündmused üle kaaluma. Kim Kardashiani ema Kris Jenner käib iluoppidel, et välja näha nagu tema tütar.

Kris Jenner jagas hiljaaegu enda Instagrami vahendusel endast pilti, kus ta näitab enda «uhiuut» nägu, milles ta paistab õõvastavalt sarnane enda tütrele Kimile. Selles pole ju midagi imelikku, et ema ja tütar ühesugused on, aga kui ema püüab operatsioonide abil saada samasugust välimust nagu tütrel, siis see on kummaline.

Enda Instagrami pildil on naine vähendanud juba enda kõrvalabasid ning suurendanud põsesarnu. 

Kardashiani perele lähedal seisev isik ütleb, et Kris soovib suveks tõsta kõiki kehaosi, mis vähegi võimalik, soovides sellega saada nooremat väljanägemist. Lisaks sellele soovib ta tagumikuimplantaate ja eemaldada sealt kõik üleliigse rippuva naha. Kõige lõpuks tahaks ta ka rindu suurendada, et need oleksid pringimad ja suuremad kui kunagi varem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles