Pruut andis lillekaupluse kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hortensiad
Hortensiad Foto: Wikipedia.org

USAs New Yorgis andis üks pruut lillekaupluse kohtusse.

Elana Glatt nõuab kohtu kaudu Posy Floral Design firmalt 450 000 dollarit (4,4 miljonit krooni), kuna lilled polnud õiget tooni, kirjutab Sky News.

Naise sõnul soovis ta pulmapaigaks olnud ruumi keskosa ilustama roosasid ja rohelisi hortensiaid, kuid sai palju tumedamat tooni hortensiad.

Glatt andis lillekaupluse kohtusse nii enda, oma abikaasa David Glatti kui ka oma ämma, Tobi Glatti nimel.

«Ruumi keskele olid ette nähtud heledad, pastelset tooni lilled. Lillepoe toodud lillede värv aga ei vastanud kokkulepitule. Maksin selle kõige eest veel 27 000 dollarit (297 000 krooni),» sõnas vastabiellunud naine.

Firma Posy Floral Design omanik Stamos Arakas ütles, et nii tema kui ka ta naine Paula püüdsid leida pulmapaiga jaoks sobivat tooni lilled ja Elana Glatt andis neile isegi pulmaruumist foto.

«Valisime lilled välja fotol nähtud toonide põhjal, kuid saime hiljem teada, et fotol olevad ja ruumi tegelikud toonid ei kattunud,» nentis Arakas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles