Hugh Hefner kutsus Carola Playboy mõisa peole

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola oktoobri Playboy kaanel
Carola oktoobri Playboy kaanel Foto: Erakogu

Kolm nädalat tagasi kolis seltskonnareporter, Raadio 2 saatejuht ja oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis Eestist Ameerikasse. Mõned päevad tagasi sai Los Angeleses elav Carola Hugh Hefnerilt isikliku kutse 25. oktoobril toimuvale kurikuulsale Halloweeni peole Playboy Mansionisse.



Playboy Mansioni peole pääsemiseks peab läbima tõelise kadalipu, sest sinna kutsutakse vaid Hollywoodi suurimaid staare ning isegi 10 000 dollarilisi peopileteid müüakse vaid valitud seltskonnale.

Playboy Mansion on Ameerika rajumaid peopaiku, kus isegi Paris Hiltoni sarnastel kuulsustel pole midagi aluspesus ringi patseerimise vastu ning kus pidutsevad Hollywoodi supertähed nagu Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson ja Bruce Willis.

Kutse saamiseks Los Angelese ühte tuntumasse häärberisse eelnes põhjalik ettevalmistustöö Eestis. Siinse Playboy toimetus saatis Carolast tehtud fotoseeria Hugh Hefnerile tutvumiseks.

Hefner vaatas Carola seeria isiklikult üle ning saatis talle pärast seda personaalse kutse Playboy Mansioni aasta suurimale VIP-üritusele – juba sellel laupäeval, 25. oktoobril toimuvale Halloweeni peole.

«Olen kutse üle tohutult õnnelik. Sain võimaluse kaasa võtta ka ühe kaaslase – valiku tegemine oli lihtne, otsustasin oma sõbranna Stacey kasuks, kellega töötame siin paari teleprojekti kallal,» teatas Carola.

«Hea kostüümi leidmine on aga väga keeruline, kuna peol tuleb teiste seast silma paista. Mida meeldejäävam olen, seda tõenäolisem on see, et Hefner kutsub mind ka järgmisel korral,» lisas eestikeelse Playboy oktoobrikuu kaanestaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles