Las Vegase tulistaja kandis vahetult enne roima Filipiinide pangaarvele 100 000 dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Paddock
Stephen Paddock Foto: Reuters / Scanpix

Las Vegase tulistaja Stephen Paddock kandis Filipiinide pangaarvele suure summa raha vaid kaks päeva enne oma koletut tegu.

Politsei otsib meeleheitlikult motiivi, mis pani 64-aastast meest tapma 59 inimest, kirjutab The Independent. Uurimise käigus keskendutakse ka mehe hiljutistele rahalistele tehingutele.

Endine raamatupidaja Paddock armastas hasartmänge ja viimasel kolmel aastal on võimudele saabunud üle 200 teate mehe tegevusest, eriti suurtest rahaülekannetest kasiinodes. 

Kui mõned tehingud olid nimetatud kahtlaseks, siis teised olid lihtsalt pangaülevaated, mida kasiinod on kohustatud raporteerima, kui keegi võtab välja või hoiustab üle 10 000 dollari sularaha.

NBC Newsi andmetel kandis Paddock eelmisel nädalal Filipiinidel asuvale arvele 100 000 dollarit. Ametnikud on kinnitanud, et Paddocki elukaaslane, 62-aastane Marilou Danley viibis pühapäeval oma kodumaal Filipiinidel. Pole teada, kas raha oli mõeldud naisele või oli sellel mingi muu eesmärk.

Ametivõimud loodavad, et Danley, kes lendas 25. septembril Hong Kongi, suudab tulistaja kohta anda olulist informatsiooni, kui ta naaseb kolmapäeval Ühendriikidesse.

Politsei avastas Paddocki 32. korruse hotellitoast 23 relva ja tema kodust veel 19 relva ning lõhkeseadmeid. Kuigi ametivõimud on üsna täpselt suutnud kirjeldada seda, kuidas Paddock oma tapatöö toime pani, pole veel suurt selgust selles, mis põhjusel ta seda tegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles