Liisi Koikson ja Madis Milling kutsuvad kontserdil aega annetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Koikson
Liisi Koikson Foto: SCANPIX

Pühapäeval, 1. mail kell 17.30 toimub Tartu kesklinnas vabatahtlikke tunnustav kontsert «Anneta aega» , kus lavale astuvad Liisi Koikson, MID ja HaleBopp Singers. Õhtut juhib Hea tahte saadik Madis Milling.

«Anneta aega» leiab aset Vabaduse puiestee ja Poe tänava ristis. Üritusel tunnustakse Tartu linna asenduskodudes aktiivseid vabatahtlikke. Tänusõnad edastab Tartu linnapea Urmas Kruuse.

Kontserti eesmärk on teadvustada, et heategevusse saavad panustada kõik kodanikud materiaalsest taustast hoolimata, kui nad  annetavad oma aega vabatahtliku töö arvelt. Kohal on 14 erinevat vabatahtlikku organisatsiooni, kes tutvustavad oma tööd ning pakuvad kohapeal võimalust liituda oma ettevõtmistega.

Tutvustatakse noortealgatuse «World at Home – Maailm ukselävel» tulemusi. Projekti raames töötasid erinevatest riikidest pärit vabatahtlikud Tartu asenduskodudes. Kontsertil esilinastub asenduskodulaste mittemateriaalseid soove kajastav video.

 «Anneta aega» toimub Tudengipäevade ja Euroopa Vabatahtliku Tegevuse Aasta 2011 raames. Kontserti toetavad:  Euroopa Noored, Topauto, SBT Ehitus, Selver ja Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus, OÜ Meveda

Korraldaja on MTÜ AIESEC Eesti.  AIESEC on iseseisev mittepoliitiline rahvusvaheline üliõpilaste poolt juhitav hariduslik organisatsioon, mis tegutseb 113 riigis. Ühendab 50 000 enesearendamisest, globaalsetest küsimustest ja juhtimisteemadest huvitatuid kõrgkoolide tudengit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles