«Saladused» rääkis õõvastava õudusloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Seekordne Kanal 2 saade «Saladused» näitas lugu noori naisterahvaid ära kasutavast pätikambast ning jutustas õudustäratava kummitusloo.

Saates näidatud lood on tõestisündinud, kuid inimeste privaatsuse huvides on nimed ja kohad muudetud ning taaslavastustes mängivad näitlejad.

Pätikamp kasutas naist ära

27-aastane Viktoria kasvatas üksinda poega ning küünetehniku ametit pidades sai üksi hakkama. Ühel päeval ristus tema tee müstilise Vitjokiga, kes kutsus ta varsti lõunale. Alguses tundus mees igati normaalne, kuid varsti hakkas asi kahtlane tunduma.

Vitjok helistas iga päev, tahtis kokku saada, aga enda tööst ei rääkinud midagi. Ta tundus elavat jõukat elu ja pidas autojuhti.

Nad käisid kohtamas nädalaid ning ühel päeval kohtingule minnes tuli mehele taas telefonikõne ning ta kihutas koos oma seltskonnaga kummide vilinal minema.

Viktoria leidis koju naastes, et tema korter on tühjaks tehtud. Ta kaebas asja kohtusse, kuid Vitjokil oli alibi, autojuht tunnistati süüdimatuks ning üks mees mõisteti lühikeseks ajaks trellide taha. Oma asju pole naisel lootustki kätte saada.

Traagilise ajalooga metsamaja

Maris viis oma 16-aastase tütre Marita noortepeole, mis toimus vanas üksikus metsamajas. Maris hakkas pabistama, sest tundis ära koha, kus oli 20 aastat tagasi noortepeol käinud. Toona lõppes pidu traagiliselt, üks neiu vägistati ja ta sooritas seal enesetapu.

Marita sai koos sõbrannaga toa ülakorrusel, kuid äkki hakkasid uksed lahti ja kinni käima ning nad põgenesid alla teiste juurde.

Teised küsisid, et miks nad kümme korda edasi-tagasi jooksid, kuid nad polnud seda teinud. Lisaks vilkusid majas lambid.

Seekord ei suutnud noored ööd majas mööda saata ning kutsusid vanemad varajastel hommikutundidel järgi.

Marise sõnul on eriti õõvastav, et tema tütre sõbranna on äärmiselt sarnane tüdrukule, kes enesetapu tegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles