Vene näitleja on Tallinna lennujaamas lõksus (6)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam
Tallinna lennujaam Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix

Tuntud vene näitleja Sergei Alimpjev teatas Instagramis, et ta on Tallinna lennujaamas lõksus.

Näitleja on postitanud alates eile õhtust sotsiaalmeediasse videoteateid, et ta on lennujaamas ja ei pääse edasi, kirjutab limon.ee.

Alimpjevi sõnul andsid lennujaame esindajad talle ruumi ja pudeli vett ning et ajutise kodu akanedest avaneb suurepärane vaade.

Mikroblogijast näitleja on Tallinna lennujaamas olnud juba üle ühe päeva, kuid ta kannatused ei ole ikka lõppenud.

Staar teatas Instagramis, et ta on üksinda, tal ei ole pagasit, toitu, praktiliselt mitte midagi. Põhjus, miks vene  näitleja Tallinna lennujaamas kinni on, ei ole teada.

Portaal limon.ee jälgib sündmuste kulgu.

1984. aastal Odessas sündinud Alimpjev töötab Peterburi Masterskaja teatris ning ta on mänginud ka mitmetes Venemaal populaarsetes seriaalides. 

Politsei pressiesindaja sõnul saabus reisija Sergei Alimpjev Odessast Tallinna lennujaama ja pidi lahkuma eile õhtul transiitlennuga Peterburi. Kuna aga reis tühistati, ootab reisija täna õhtust lendu. Lennujaamast ta aga lahkuda ei saa, sest tal puudub kehtiv viisa.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles