Raske haiguse küüsis kunstnik: täna tegin oma esimesed sammud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Elts lapse ja naisega
Margus Elts lapse ja naisega Foto: aitamemargust.ee

Kunagine DJ ja praegune kunstnik Margus Elts, kes on viimased kuraditosin aastat võidelnud ravimatu haiguse - hulgiskleroosiga, pääsest ravile Moskvasse, kus tehtavat tüvirakkude siirdamine oli noore mehe viimane võimalus paraneda. Täna kirjutab Margus oma uuest sünnipäevast ja rõõmustab esimeste sammude üle. 

Raske haigusega maadlev Margus (36), kunstnikunimega Marc-us Art kirjutas mõned päevad tagasi oma blogis: «Minu soov on, et homme kui tuleb minu uus sünnipäev, ehk siis süstitakse mulle tagasi need terved rakud. Mul on natuke kergem olla, et saaksin libled rõõmuga vastu võtta ja hakata uut keha ehitama, kõik algab nullist nagu väike laps.»

Moskva kliinikus eile tehtud tüvirakkude siirdamise järel jagas Margus rõõmusõnumit sõprade ja toetajatega ning teatas, et kuupäev 19.07.2017 on tema uus sünnipäev. Päev hiljem rõõmustab Margus esimeste edusammude üle: «Täna tegin oma esimesed sammud, küll käiguraamiga, aga tegin, jeeeee!». 

Kallis ravi saab võimalikuks üksnes tänu headele inimestele, kelle abiga koguti kokku raviks vajalik summa 50 000 eurot rekordilise 2 nädalaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles