Tragöödia Hispaanias: akrobaat kukkus surnuks tuhandete inimeste silme all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro Aunión Monroy
Pedro Aunión Monroy Foto: Facebook

Hispaania muusikafestivalil leidis aset traagiline vahejuhtum, kui akrobaat kukkus surnuks tuhandete pealtvaatajate silme all.

42-aastane Pedro Aunión Monroy esines reedel Madriidis Mad Cool Festivalil, kui ta kukkus umbes 30 meetri kõrguselt alla, kirjutab The Independent. Hispaanlane, kes paistis kandvat turvarakmeid, esines kraana küljes rippunud kastis.

Festivalilised jälgisid õudusega, kuidas mees korraks ripplava all kõlkus ning seejärel alla kukkus.

Ürituse korraldajad vabandasid õnnetuse pärast, kuid lisasid, et festival jätkub «turvakaalutluste» tõttu, mida paljud kohalolnud kohatuks pidasid.

Monroy oli kogenud tantsija ja akrobaat ning ta oli Inglismaal Brightonis asuva spordimassaaži ja nõelravistuudio omanik. 

Kohutav õnnetus leidis aset vaid mõned hetked enne seda, kui lavale pidi astuma peaesineja Green Day. Korraldajad otsustasid esinemist mitte ära jätta. Bänd kirjutas hiljem sotsiaalmeedias, et neile enne esinemist õnnetusest ei räägitud. 

Õnnetust nägi pealt umbes 35 000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles