Meeleheitel koduperenaine unistab lastest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria
Eva Longoria Foto: SCANPIX

Eva Longoria puhkes Rachel Ray kokasaates nutma, sest jutuks tuli tema lahutus kossuässast Tony Parker. Sarja «Meeleheitel koduperenaised» iludus tunnistas, et tunneb end ikka veel imelikult, kui teised mehed teda kohtama kutsuvad, vahendas Celeb Edge.

Iseenda uuesti leidmine on naise sõnul pigem lõbus kui raske olnud. «Ma olen väga kodune, mul oli kaasana väga tugev identiteet. Samas iseenda avastamine üksi olles on ka omamoodi tore. Meestel on mulle hetkel väga raske lähedale saada,» rääkis naine.


Kuna Longorial on käsil mitmeid raamatuesitlusi, siis on nii mõnedki fännid leidnud ettekäände talle külge löömiseks. «Paljud on öelnud, et teevad nüüd minu retsepti järgi süüa ja ma võiks siis neile külla tulla. Mina mõtlen endamisi, et pole vaja ja tahaksin parem raamatu tagasi võtta. Ma olen närvis! See on võib-olla kummaline, aga ma pole kunagi mingi eriline kohtingute sõber olnud, sest olen kas suhtes või abielus olnud ja nüüd see hirmutab mind,» lisas ta.
Saatejuhi küsimusele, mida näitlejatar edasi tahab teha, vastas ta, et soovib saada emaks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles