Raske haiguse küüsis kunstnik sõitis Moskvasse ravile: hinges on suur soov paraneda! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Elts
Margus Elts Foto: Erakogu

Kunagine DJ ja praegune kunstnik Margus Elts, kes on viimased kuraditosin aastat võidelnud ravimatu haiguse - hulgiskleroosiga, asus tänu heade inimeste toetusele Moskva poole teele, kus ees ootamas viimane võimalus - tüvirakkude siirdamine. 

Raske haigusega maadlev Margus (36), kunstnikunimega Marc-us Art teatab oma sotsiaalmeedia kanali kaudu: «Täna on see päev, mil ma asun Moskva poole teele, et ennast ravida. Süda on täis ootusärevust ja hinges suur soov paraneda!» 

Moskva kliinikus tehtav tüvirakkude siirdamine on Margusele viimane võimalus. Kallis ravi saab võimalikuks üksnes tänu headele inimestele, kelle abiga koguti kokku raviks vajalik summa 50 000 eurot rekordilise 2 nädalaga. «Tahan teid kõiki veelkord tänada selle sooja toetuse, kaasaelamise ja kogu abi eest – ilma teieta ei saaks ma oma samme Moskva poole seada,» on noor mees, kel kodus kasvamas kõigest aastane tütar, tänulik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles