Mis on saanud rinnakast Push Up´i lauljannast Margit Margussonist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Margusson - 90ndate menubändi Push Up laulja Margit Margusson naudib elu välismaal. Tema arstikostüümis veedetud päevad on möödas. Nüüd tegeleb naine kalapüügiga.
Margit Margusson - 90ndate menubändi Push Up laulja Margit Margusson naudib elu välismaal. Tema arstikostüümis veedetud päevad on möödas. Nüüd tegeleb naine kalapüügiga. Foto: Facebook

Push Up’i rinnakas solist Margit Margusson oli vaid kuusteist, kui terve Eesti laulis temaga kaasa hitte nagu «Seksikas mänguasi», «Dr. Noormann» ja «Ämblikmees». 

Margit Margusson / Egert Kamenik / Postimees / Scanpix
Margit Margusson / Egert Kamenik / Postimees / Scanpix Foto: EGERT KAMENIK/PM/EMF

Margit Margusson on Võrumaa neiu, kes muusikalise ande kõrval võlus ka rinnaka büstiga. Kaks korda Eesti rinnakaima neiu võistluse kinni pannud Margit oli esimesel korral 14-, teisel 15-aastane. Tema rinna suurus on 80 E. See tähendab, et rinnaaluse ümbermõõt on 80, rinnaümbermõõt 110 ja rinnahoidja korvi suurus on E. Ega palju suuremaid rinnahoidjaid tehtagi. 
Push Up’i moodustasid Margit ja kaks anonüümset süntesaatorimängijat, kes nimetasid ennast Mr. Spideriks ja Mr. Up`iks. 

Push Up
Push Up Foto: Scanpix / Õhtuleht

Varases lapsepõlves oli Margit kärsitu laps ning toppis tihtipeale oma nina sinna, kuhu poleks vaja olnud. «Ei möödunud ühtegi nädalat, kui ma poleks juurde saanud ühtegi sinikat ega end katki kukkunud,» rääkis aastaid tagasi Margit Eesti Päevalehele antud intervjuus. Margitit ja vanemat õde kasvatas ema üksinda, sest isa rebis end perekonnast välja, kui pisitütar oli 7-kuune. Samas intervjuus rääkis tol korral 17-aastane Margit, et täisealisena tahab ta kunagi elada omas majas, mis ühekorraga oleks armas, hubane ja suur ning mis kõige tähtsam – valgusküllane. Tulevasele mehele tüdruk mingeid erilisi nõudmisi ei esita. «Sellest, kas mees sobib, saab alles siis aru, kui ta su ees seisab,» rääkis tol ajal Margit.

Praegu elab büstikas naine Londonis, on pereinimene ja toimetab ettevõttes, mille tegevusvaldkond on finantsjuhtimine ning ärikonsultatsioon.


Siin videomeenutus eelmisest sajandist:
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles