Anna-Maria Galojan: olen väsinud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Staarpoliitik Anna-Maria Galojani kohtuistung jätkus esmaspäeval, 4. aprillil täie hooga. Kaunitar oli seekord riietanud end liivakellafiguuri rõhutavasse ärinaise kostüümi.

«Olen väsinud,» kurtis täna hommikul Liivalaia tänava kohtumajas oma kohtuteed jätkanud Galojan Elu24 reporterile.

«See igapäevane kohtus käimine ei kurna mind mitte niivõrd füüsiliselt, kui hoopis emotsionaalselt. Siin käimine segab mu igapäevatööd. Peaksin hetkel tegema intensiivselt üht tellitud tõlketööd, kuid selle asemel passin hoopis päevast päeva kohtus,» rääkis seekord tagasihoidlikult, kuid šikilt business naise halli-mustatriibulisse kostüümi riietunud kaunitar.

Veel lisas Galojan, et on ikka veel tõsiselt häiritud seigast, et siiani on talle kaela sadanud vaid süüdistuste rahe ja et tema tunnistajaid pole ikka veel kohtusaali lubatud. «See on ääretult ebaõiglane,» lisas Anna-Maria.

Galojani sõnul jätkub talle süüdistuste esitamine ja tunnistajate ülekuulamine veel kolm päeva. «Peale seda lähen ma oma kaitsjaga teisele ringile. Me kindlasti protestime ning loodame, et saame lõpuks kohale tuua ka minu tunnistajad.»

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles