Kultuslik Napalm Death tuleb kevadel Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuslik Napalm Death tuleb kevadel Eestisse
Kultuslik Napalm Death tuleb kevadel Eestisse Foto: Promopilt

Napalm Death on nimi, mida teab ning tunneb küll iga tõeline raskemuusikasõber. Seda kultusbändi saab näha ja kuulda juba 13. aprillil rokiklubis Tapper.

Bad Promotions Estonia tähistab terve aprillikuu vältel oma teist sünnipäeva. Pidustuste tipphetkeks saab olema Napalm Deathi kontsert! 

Napalm Death on kaheksakümnendate alguses Inglismaal asutatud grindcore-ansambel. Bändi peetakse isegi selle muusikastiili üheks rajajaks. Nad on välja andnud kuusteist albumit, nendest viimase aastal 2015. 

Varasemalt on mehed Eestis esinenud kolmel korral - viimati sai neid näha Hard Rock Laagri raames 2011. aastal Vana-Vigalas.  

Napalm Deathi soojendab Baltikumis toimuvatel kontserditel kodumaine Goresoerd. Tapperis astuvad lisaks lavale vanakooli thrashi viljelev Thrashless ning Itaaliast lööb kampa Kill All The Gentlemen.

Piletimüük 13. aprillil toimuvale kontserdile stardib esmaspäeval, 30. jaanuaril kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles