«Eesti otsib superstaari» ametlik kaitseingel on Jüri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari Jõhvi eelvoor
Eesti otsib superstaari Jõhvi eelvoor Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» viimane eelvoor toimus Jõhvis ning kohtunikud olid meeldivalt üllatunud.

Saate avas 23-aastane autoremondilukksepp Raido Avinurmest, kes on laulmisega tegelenud väikesest peale. «Solist peab olema huvitav ja oskama oma häälega ümber käia,» ütles Maarja. Reinu arvates on Raido koori jaoks liiga hea ja soovitas soololaulmist harjutada. Mihklile kangastus millegipärast Edgar Savisaar. Raido kollast paberit ei saanud.

23-aastane Allan Tallinnast avaldas muljet Maarjale, kuid Reinu meelest oli ta liiga üheplaaniline ja õnnetu. Maarja ja Mihkel saatsid ta järgmisesse vooru.

21-aastane Anu ja 23-aastane Steven astusid kohtunike ette koos. Reinu meelest esitas Anu folki väga hästi, kuid see ei sobiks ilmselt sellesse saatesse. Maarjale meeldis sära tema silmis, kuid Mihkel ütles talle ei. Stevenile ütles Rein juba enne esinemist «ei», sest noormees ei teadnud oma valitud laulu autorit. Steven edasi ei pääsenud.

Narva-Jõesuust pärit 25-aastane Ingrid tahtis televaatajatele näidata, et ka kauges Kirde-Eesti nurgas on üks andekas eestlane ja rutiinsest riigiametnikust laulja. Siiani on tema lauluhääl kostnud vaid Ida-Virumaal, viimased viis aastat on ta laulnud Narva Aleksandri kiriku noortekooris Alfa&Omega. «Minu salajaseks unistuseks on kunagi Eestis kantrimuusikat viljeleda. Seetõttu arvan, et «Eesti otsib superstaari» oleks ideaalne võimalus end näidata nii publikule kui ka heliloojatele ja produtsentidele. Ennekõike muidugi soovin end proovile panna ning kuulda professionaalide arvamust,» ütles Ingrid.. Ingrid alustas väikese laulukesega iseendast ning kraamis esinemise ajal kotist välja punased kontsakingad. Kingafetišistist Mihklile meeldis see väga, kuid Ingridi lauluoskusest jäi vajaka ja esinemine oli veidi arglik. Reinule oli Ingrid väga sümpaatne, kuid tema meelest ei läinud show tema olemusega kokku.

19-aastane Akber esitas omaloomingut. Maarjale jäi kahtlus, et ta väga tugev viisipidaja ei ole, ja noormees edasi ei pääsenud.

«Mulle meeldib see vene temperament sinus, see vene hing on väga sümpaatne,» ütles Mihkel 25-aastasele Irinale, kes pääses teatrivooru.

Kohtunikud olid 23-aastase Triinu esinemisest vaimustuses. «Kõige kihvtim tšikk, keda ma olen sel aastal näinud,» teatas Mihkel.

Kasatšoki-Jürina tuntuks saanud Jüri Sonberg esitas tänavu omaloomingulise laulu ning kohtunikel oli talle varuks üllatus. Mihkel kirjutas Jürile välja täiesti unikaalse paberi, mis tõestab, et Jüri on saate «Eesti otsib superstaari» ametlik kaitseingel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles