Mustkunstnik David Blaine tulistas endale kuuli kõrri: olin kindel, et suren!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Abc

Mustkunstnik David Blaine avalikustas, et ta pääses Las Vegases toimunud esinemisel napilt surmasuust.

43-aastane mustkunstnik esitas kuulipüüdmise trikki MGM Grand Garden Arenal mullu novembris, kuid alles eileõhtuses saates selgus, et etteaste läks väga valesti, vahendab People.

Blaine pidi nöörist tõmmates päästikule vajutama ja kuuli pidi kinni püüdma tema suus olev metalltops, mis oli kinnitatud suukaitsme külge. Püssikuul lükkas aga topsi lahti ja otse mehele kurku.

«Kõik läks järsku aegluupi. Kui kuul topsi tabas, kõlas mu kõrvus kõrge vilin ja tundsin oma kurgus lööki. Olin kindel, et kuul läks otse peast läbi ja olin surmalaps,» kirjeldas Blaine.

«Ühtäkki tundsin valuaistungut ja see tõi mind tagasi. Sel hetkel taipasin, et suukaitse oli lihtsalt jälle purunenud ja ma olin elus,» lisas ta.

Kohalviibinud arsti sõnul oli mustkunstnikul kõris rebend, kuid enne haiglasseviimist jõudis mees veel publikut tänada.

Kuigi sõbrad ja assistendid keelitasid Blaine'i üliotlikku trikki enam mitte tegema, ei paistnud intsident teda eriti kõigutavat. «Kui ma surema pean, tahaksin, et see kiiresti juhtuks,» ütles Blaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles