«Keegi ei taha näha pekirullidega pruuti!» ja muud räiged solvangud, mida naised on kuulnud pulmakleiti proovides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cailtyn Jenner kleidiproovis
Cailtyn Jenner kleidiproovis Foto: SCANPIX

Iga pruut soovib kanda ideaalset pulmakleiti, kuid mõnede unistused purustatakse juba proovikabiinis. Ajakirja Redbook lugejad avaldasid kõige hirmsamad asjad, mida nad kleidiproovis kuulnud on.

«Müüja ütles, et ta ei kavatse mulle näidata avara seljaosaga kleiti, sest mul on rasvane selg,» ütles Daniella. «Kui tahtsin siiski ühte proovida, torkis ta sõrmega mu selga ja ütles: «Näed? Keegi ei taha näha pekirullidega pruuti!»

Müüjad pole kahjuks ainukesed, kes soovimatult arvamust avaldavad.

Ühe naise ämm võttis täielikult enda otsustada, millist stiili kleit pruudi figuuri parimas valguses näitab. Paraku ei keskendunud ta sellele, mida pruut kanda võiks, vaid sellele, mida ta ei tohiks. 

«Ämm teatas mulle, et pruutkleitide butiigis töötanud sõbranna keelas mul merineitsilõikega kleite proovida, sest mu Kim Kardashiani mõõdus tagumik rööviks tähelepanu kõigelt muult, mille kallal ta töötanud oli,» rääkis Holley.

Mõned pruudid paljastasid, et nende käsivarsi ja puusi tehti maha ning neile otsiti poes võimalusi, kuidas neid kehaosi ära varjata. 

Naised märkisid, et ehkki iga pruut tahab pulmapäeva hea välja näha, ei tähenda see tingimata kaalust alla võtmist. Sellest hoolimata soovitavad paljud pruutkleitide müüjad naistel enne altari ette astumist «paarist kilost lahti saada».

Ühele naisele öeldi näiteks, et proovitud kleit näeks tema seljas imeline välja, kui ta «kaotab 4,5 kilogrammi». Teisel kästi hirmkitsast vormivat aluspesu kanda.

Euginia-nimeliselt naiselt aga küsiti kleidiproovis pidevalt, kas tema kihlatu ikka kiidaks kleidi heaks, mistõttu naine otsustas kleidi interneti kaudu osta. 

Ühel naisel soovitati aga kanda pikkade käistega kleiti, et tema käetätoveeringud ikka kindlalt varjatud olek

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles