Raamat: Julian Assange`il on neli last

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Domscheit-Berg
Daniel Domscheit-Berg Foto: SCANPIX

Kõmulise meediaorganisatsiooni Wikileaksi asutaja Julian Assange`i  armuelu on meedia spekulatsioonide objekt olnud juba mõnda aega.

Rootsis süüdistatakse teda vägistamises ja seksuaalses ahistamises, kirjutab Huffington Post.

Varsti ilmuva raamatu andmetel on mehel kokku neli last.

Raamatus «Inside WikiLeaks: My Time with Julian Assange at the World's Most Dangerous Website» paljastab endine Wikileaksi esindaja, sakslane Daniel Domscheit-Berg, et tal oli Assange´iga eraelu teemadel mitu vestlust. Väidetavalt olevat Assange uhkustanud, et tal on erinevast rahvusest naistega mitu last.

«Kuulasin, kuidas Assange kelkis oma lastega. Talle meeldis unistada, et igal mandril oleks mõni tema laps. Kuid kas ta nende väidetavate laste eest ka hoolt kannab või kas nad üldse olemas on, see on juba teine teema,» seisab raamatus.

Assange`i laste vanus jääb  6 kuu ja 20 aasta vahele.

Austraalias Melbourne`is elava 20-aastase Daniel Assange`i sõnul ei ole ta oma isa alates 2007. aastast näinud.

Väidetavalt meeldivad Assange`ile temast märgatavalt nooremad, vähe elukogenud ja passiivsed naised.

«Juliani maitse naiste suhtes on lihtne. Naine peab olema väga noor, eelistatult noorem kui 22. Samuti ei tohiks naine talle liigseid küsimusi esitada. Ta peab olema naiivne noor naine,» selgitas Domscheit-Berg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles