Uus kuum staarpaar! Kristen Stewart ja St. Vincent leiavad pärast lahkuminekuid teineteiselt lohutust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cannes`i filmifestival 2016 - 11. Mai  Photocalls Woody Allen. Vampiiritüdrukuna kuulsust kogunud  Kristen Stewart on tundmatuseni oma välimust muutnud
Cannes`i filmifestival 2016 - 11. Mai Photocalls Woody Allen. Vampiiritüdrukuna kuulsust kogunud Kristen Stewart on tundmatuseni oma välimust muutnud Foto: Erlend Štaub

Kui supermodell Cara Delevingne nautivat juba Johnny Deppist lahutanud näitlejanna Amber Heardi tähelepanu ja hellust, siis tema muusikust ekskallim St. Vincent on samuti oma elus edasi liikunud.

Tuntud staarnäitleja Kristen Stewart on väidetavalt St. Vincenti, koduanikunimega Annie Clark'iga lähedaseks saanud. Allikad pajatasid Us Weeklyle, et kaunitare, keda on nähtud New Yorgis koos eelmisel nädalal, on kindlasti paar.

Mõlemad staarid on hiljuti lahku läinud - Stewart lõpetas suhte produtsent Alicia Cargile'iga ning Clark läks lahku modell Cara Delevingne'ist.

Stewart võttis Clarki oma 3.oktoobril toimunud filmi «Certain Women» esilinastusele kaaslaseks ning näitlejanna käis ka tema kontserdil Los Angeleses.

«See on olnud väga romantiline,» pajatas allikas, et Kristen sosistab muusikule tihti lähedalt kõrva ning uurib tema arvamust.

Kristen Stewart tunnistas sel aastal ajakirjale Elle UK, et ta tunneb end pärast seda, kui naistega kohtamas käima hakkas, palju õnnelikumalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles