Galerii! Festivali avaõhtu täismajale: Tallinn Comedy gala hoidis naljasõpradel kõhud kõveras

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 5.oktoobril sai Nordea kontserdimajas suurepärase galaõhtuga avapaugu Tallinn Comedy Festival.

Ühel laval astusid üles Piret Krumm, Ott Sepp, Jarek Kasar, Mattias Naan, Kaarel Nõmmik, vennad Piusid, Märt Koik, Kaspar Velberg, Tigran Gevorkjan, Henrik Normann ja populaarne iiri koomik Keith Farnan. Õhtu juhatas sisse ja viis läbi näitlejast telestaar Tõnis Niinemets.

Õhtu ei avaldanud pettumust - naerda sai igasuguse nalja austaja. Piret Krumm lähenes asjale naiselikust tüpaažist, kirjeldades, kui raske on ühel kaunil naisterahval teha autojuhilube. Henrik Normann viis kuulajad kaasa New Yorki paremat elu otsima ning veendus koos publikuga, et kodune hakklihasoust ja kurk on ikka kõige parem.

Armastatud muusik Jarek Kasar oli laval nii nagu me oleme harjunud nägema - koos klaveriga - ja tõi kuulajani muusika saatel Nancy läbielamised kodust välja tõstmisel, saateks lauljanna kuulsad hitid. 

Õhtule panid vägeva paugu ning kütsid rahva tõeliselt üles vennad Piusid ja Kaspar Velberg, kelle paroodiad pälvisid tulised aplausid ning rahvas naeris iga sketši peale.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles