Eesti lõbusaim hobidiskor avaldas kosmilise house'i loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harmless Funi uue loo «Nocturne (The Fall of Supergirl)» cover
Harmless Funi uue loo «Nocturne (The Fall of Supergirl)» cover Foto: Harmless Fun

Hobidiskor Harmless Fun on välja andnud sügisele omase kõlaga deep house muusika valdkonda kuuluva loo «Nocturne (The Fall of Supergirl)».

Lugu paneb punkti aasta jooksul avaldatud paladele, mis kuuluvad tsüklisse «A Year On Krypton». Kõik tsükli lood on inspireeritud koomiksitegelase Superman rohelisest koduplaneedist Kryptonist. Planeedi puhul on tegemist ühe võimsaima superkangelase koduga kui ka suurima nõrkusega. Teadupärast suudab Supermani ainsana vigastada just tükike koduplaneedist.

Kosmoseteemalistes tsüklis on varem ilmunud lood «The Girl From Krypton», «Deep Green Planet» ja «Distance», millest kõik on tasuta allalaetavad.

Harmless Funi nime taga peidab ennast 27-aastane hobidiskor, salaintellektuaal ja stand up komöödia maailmas jalga kinnitav Märt Niidassoo, kes on varem pseudonüümi all Matt Samuel Berlioz löönud kaasa ansamblis John Stuart Mill.

Jarek Kasar andis Tallinn Art Space'is live'i. Märt Niidassoo
Jarek Kasar andis Tallinn Art Space'is live'i. Märt Niidassoo Foto: Meisi Volt

Kuula ja lae uus lugu tasuta alla Harmless Funi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles