Elu24 video! 13 000 jälgijaga noor YouTuber Jennifer Nimmerfeldt hakkas asja vastu huvi tundma juba algklassides

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Youtuberite gala
Youtuberite gala Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeval, 15.septembril autasustati Kosmos IMAX kinos «Otsime Eesti parimat YouTuberit» konkursi võitjaid. Žürii lemmik oli Jennifer Nimmerfeldt, kes võitus 1000-eurose auhinnaraha. Neiu räpp-videot on vaadatud üle 70 000 korra.

Jennifer Nimmerfeldt rääkis Elu24-le, et hakkas videote tegemise vastu huvi tundma juba algklassides. "Tegin lühifilme ja postitasin neid siis YouTube'i, et minu sõbrannad saaksid ka neid kodus ise vaadata. Paar aastat pärast seda nägin, et inimesed teevad niisama endast videosid ja mõtlesin, et võiksin ka proovida ja nii see algaski," rääkis neiu, et hetkel on tal YouTube'is umbes 13 000 jälgijat, aga raha ta sellega veel ei teeni.

Youtuberite gala, Jennifer Nimmerfeldt
Youtuberite gala, Jennifer Nimmerfeldt Foto: Viktor Burkivski

18-aastane Jennifer ei näe hetkel seda küll oma põhitööna, aga leiab, et see võiks olla lahe. Põhihuvi tulevikuks oleks tal ikka filmide tegemine.

Vaata videost, millest Jennifer enamasti YouTube'is räägib ning kuidas sündis tema räpiklipp Swedpanga konkursile!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles