Videod: Jeruusalemmas nähti ufot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ufo Jeruusalemma kohal
Ufo Jeruusalemma kohal Foto: Youtube

Jeruusalemmas jäi mitme kaamerasilma ette õhus hõljuv helendav laik, mis hämmastas ufo-eksperte.

Ümmargune tuluke laskub aeglaselt püha Kaljukupli kohale ning sööstab seejärel raketina taevasse, kirjutab The Sun.

Sarnased videoklipid on varem pettuseks osutunud, kuid käesolevat on keerulisem ümber lükata, sest toimunut filmiti nelja erineva nurga alt.

Mõned ufoentusiastid usuvad, et videod tõestavad viimaks maavälise elu olemasolu ning teised ütlevad, et tundmatu lendav objekt oli heebrea jumal Elohim. Müsteeriumile lisab erakordsust fakt, et iidse islami pühapaiga Kaljukupli kohal lendamine on keelatud.

«Kui need on tõelised, on tegemist mõnede erakordsemate videotega ajaloos. Kui pole, siis on tegemist hästiplaneeritud ja koordineeritud pettusega,» kommenteeris Briti armee ufo-projekti endine juht Nick Pope.

«Arvestades, kuidas see taevasse sööstab, peab objekt olema mehitamata, sest ükski elusolend ei elaks selliseid jõudusid üle. Teame, et Iisraeli armee käsutuses on kõrgtehnoloogilisi droone ja kui see oli üks nendest, on tegu ülimalt arenenud tehnikaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles