Kuidas meeldivad? «Me armastame Eestit» toob ekraanile uued taustalauljad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu
«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu Foto: TV3

TV3 armastatud telesaate «Me armastame Eestit» juba seitsmes hooaeg toob kaasa uued saate lauljad, palju põnevaid külalisi ning hoogsat reedeõhtust show`d.  

Septembrikuus alustav telemäng «Me armastame Eestit» seitsmes hooaeg toob teleekraanile armastatud lauljad Kaire Vilgatsi ja Rolf Roosalu.  Viimane tunnistab, et oli saatesse taas nõus tulema just tänu Vilgatsile. Ka Kaire pole lavapartneri suhtes kiitustega kitsi ning ütleb, et just Rolfiga sünnib suurepärane koostöö. «TV3 ekraanil olla on vaid rõõm, kuigi esimeste salvestuste eel oli väike närv siiski sees, samas Rolfi olemasolu aitab alati,» kinnitab Kaire Vilgats.

«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu
«Me armastame Eestit», Kaire Vilgats ja Rolf Roosalu Foto: TV3

«Me armastame Eestit» on suur reedeõhtune telemäng, mis hõlmab endas lõbusat ja hoogsat showd, kus on segatud nutikalt kombineeritud teadmised ja puhtakujuline meelelahutus kogu perele. Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno.

«Me armastame Eestit». Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno.
«Me armastame Eestit». Saatejuht on Eda-Ines Etti, kohtunikeks Peeter Oja ja Hannes Võrno. Foto: TV3

«Me armastame Eestit» alustab uue hooajaga TV3-s juba septembrikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles