Laulud tähtedega žüriiliikmed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
žüriiliige Kadri Tali
žüriiliige Kadri Tali Foto: TV3

«Laulud tähtedega» saate žüriiliikmed on Kadri Tali, Jaanus Nõgisto ja Jüri Makarov. «Olen veendunud, et eestlased on üks andekas rahvas ja soovin aidata sellele avalikult kinnitust leida. Tahan uskuda, et see saade kannustab meid oma eluväärtusi ümber hindama ja ennastki muutma: vabamaks, julgemaks, armastusväärsemaks,» ütles Kadri Tali. «Lõppude lõpuks on see ju kõigest mäng, kuid suurema eesmärgi nimel - selleks, et ennast proovile pannes kedagi aidata.» «Ootan saatelt ootamatusi, sest me teame mingeid inimesi liiga ühekülgselt; ehk avastame, et keegi, kellest me seda üldse ei oota, oskab hästi laulda,» ütles Jüri Makarov. Jaanus Nõgisto loodab, et saatest saab heatahtlik ja optimistlik muusikaline meelelahutus selle sõna kõige paremas mõttes. «Ma tean paljusid inimesi, kes on mõnest muust valdkonnast - poliitika, ajakirjandus jm - läinud muusikasse, vastupidiseid näiteid on vaid üksikud. Ehk tekib siit saatest mõni särav näide,» sõnas Nõgisto

JAANUS NÕGISTO loodab, et saatest saab heatahtlik ja optimistlik muusikaline meelelahutus selle sõna kõige paremas mõttes. „Ma tean paljusid inimesi, kes on mõnest muust valdkonnast - poliitika, ajakirjandus jm - läinud muusikasse, vastupidiseid näiteid on vaid üksikud. Ehk tekib siit saatest mõni särav näide, " sõnas Nõgisto. Jaanus Nõgisto on tunnustatud rokkmuusik, kes on tuntud eelkõige ansamblist Ruja. Ta on mänginud bändis In Spe ning musitseerib tänaseni Led R-i ridades. Nõgisto on olnud väga paljude populaarsete telesaadete režissöör, ta on teinud ka mitmeid muusikasaated: „Eesti otsib superstaari", „Laulge kaasa" jpt. Lisaks on Jaanus Nõgisto näol tegemist kirgliku purjetajaga.

KADRI TALI muusiku haridustee algas Tallinna Muusikakeskkoolis koorijuhtimise erialal, mille ta lõpetas ka Eesti Muusikaakadeemias. Ta on töötanud kümme aastat Eesti Kontserdi projektijuhina. Üheks oma olulisemaks saavutuseks peab Tali mänedžeritööd Põhjamaade Sümfooniaorkestri juures, kus ta on korraldanud kõik orkestri 11 menukat hooaega. Alates 2005. aastast tegutseb Kadri Tali juhtimisel Tali Management, mis korraldab peale klassikaliste kontserdite ka hulgaliselt kergema suunitlusega kontserte.

JÜRI MAKAROV on lõpetanud Tallinna Reaalkooli ning saanud kõrghariduse Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonnast. Noorukina laulis ta aastaid Tombi nimelises poistekooris ning mängis samanimelises puhkpilliorkestris klarnetit. Samuti on ta võtnud klaveri- ja akordionitunde. Makarov on olnud mitmetes bändides laulja ja kitarrist, tuntuim neist on ansambel Union, kus ta astus lavalaudadele koos Anne Veskiga. Lisaks on Makarov olnud noorukina DJ paljudes erinevates klubides. Alates 1986. aastast on ta korraldanud üle 2000 kontserdi ning festivali, sh Rock Summer, Harku Kantri, Levireportaaž.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles