Galerii: Hiltonis toimus kirglik oksjon Eesti paraolümpialaste toetuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul uhkes Hilton Tallinn Park kasiinos toimunud Eesti Olümpiakomitee ja Olympic Entertainment Groupi tänuüritusel läksid paraolümpialaste toetuseks oksjonil müüki Rio olümpiasangarite ainulaadsed võistlusvormid ja portreemaalide reprod. 

Õdede Luikede fännisärgi soetas tulises enampakkumises Holger Haljand Teliast, neljapaadi särgi ja hinnalise käekella Anti Kalle Sportlandist ning Gerd Kanteri viimase olümpia heitesussid Alari Lell AS Jalajäjest. Heiki Nabi uhke maadlusvormi ostis Urmas Sõõrumaa, Mart Seimi unikaalse võistlusvormi Urmo Pollisinski ja Rasmus Mägi ja teiste olümpialaste autogrammidega kaetud koondisevormi Karol Kovanen. Eesti paraolümpialaste toetuseks koguti oodatust oluliselt rohkem, kokku 3700 eurot. Oksjonit juhatas ja hindu kruttis Mart Mardisalu.  

Üritusel andis Kaspar Taimsoo Rio olümpiatõrviku üle Eesti läbi aegade ühele edukamale paraolümpialasele, ujujale Kardo Ploomipuule. Rio paraolümpia toimub 7-18. septembrini, Eesti koondisse kuuluvad ujujad Elisabeth Egel, Brenda Tilk ja Kardo Ploomipuu, kergejõustiklased SirlyTiik ja Egert Jõesaar ning rattur Mari-Liis Juul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles