Galerii: Kanal 2 viieteistkümnes sünnipäev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 sai 15-aastaseks
Kanal 2 sai 15-aastaseks Foto: Priit Simpson

Neljapäeval, 2. oktoobril, tähistas Eesti vaadatuim telekanal, Kanal 2, oma 15. aastast juubelit.



«Jäime ise peoga väga rahule, loodame et ka meie külalised,» kommenteeris Elu24.ee’le Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf.

Pidu peeti Kanal 2 stuudios, kust käis läbi tervelt tuhat sünnipäevalist, kes tarbisid 1000 pudelit lahjat alkoholi ja 1000 liitrit alkoholivaba keelekastet. Lisaks pandi nahka 81 meetrit sööki ja 90 kilo küpsisetorti.

Õhtut juhtis Kirsti Timmer, muusikat mängis Aivar Havi, kes pakkus kuulamiseks ka hitte aastast 1993, mil Kanal 2 alustas.

Esimese etteaste tegi Reporteri bänd, kelle saatel laulis kenasti avakõne maha Kanal 2 peadirektor Urmas Oru.

90ndate aastate meeleolu aitas luua Nancy ning silmailu pakkusid Viru varietee säravad tantsijad.

Tõeline tants ja trall läks lahti siis, kui lavale astus ansambel London Beat ning seejärel õhtu üllatusesineja Haddaway.

Üldine meeleolu oli sõbralik ja lõbus, pidutsemist nauditi ihu ja hingega. Külaliste eest hoolitseti kuninglikult, nobedad kelnerid kallasid tühjaks saanud klaasid kohe uuesti täis.

Eriti vahvalt mõjus peokülaline Maarja-Liis Ilus, kes kuuldes kõlaritest oma kunagist hitti «Kohtumine», hakkas sellele kaasa laulma ja tantsima.

Henrik Normann võttis koos oma noore kaasaga uhkeid tantsupoognaid, jalga keerutasid ka tuvikesed Gerli Padar ja Martin Parmas.

Kes veel tantsu vihtus, kes kellega ja mida kuskil tegi, vaata lähemalt juba sünnipäevagaleriist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles