Matcha bränd Hi Matcha ühendab iidsed Jaapani traditsioonid kaasaegse Eesti disainiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailmas üha populaarsust koguv matcha rohelise tee pulber on lõpuks Eestis kättesaadavam kui kunagi varem. Veebipoes on saadaval kõik matcha valmistamiseks vajalikud vahendid ning ka erinevad õpetused ja retseptid.

Matcha näol on tegemist vilus kasvanud kõrgema klassi rohelise teega, mis on peeneks pulbriks jahvatatud. See äratuntavalt ereroheline pulber on laetud loodusliku energiaga ning on täis kasulikke vitamiine ning antioksüdante, mis kaitsevad keha toksiinide eest, soodustavad kaalulangust ning kaitsevad keha haiguste eest. Matchat kasutatakse nii tee ja teiste jookide valmistamiseks, kui ka erinevates küpsetistes. 

Hi Matcha loojate sooviks oli leida alternatiiv igahommikusele kohvile, mis annaks vajaliku energialaengu ilma kõrvalmõjudeta. Jaapani teetraditsioonides kasutatav matcha roheline tee peitis endas just seda. Erinevalt kohvist, eraldub matcha energia pika aja vältel ning ei tekita liigset ärevust.

Eriline valmistamise viis, tervislikkus ning terve päeva kestev energilaeng teevad sellest ideaalse hommikuse rituaali ning super­toidu.

Hi Matcha on saadaval veebipoes ning kohvikutes üle Eesti.

Hi Matcha | Kuidas Matchat Valmistada? from HI MATCHA on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles