Video! Vaata, kelle käes on rahandusminister Sven Sesteri peres rahakott! (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusminister Sven Sester koos kaasaga väisas nädalavahetusel Cannes’i filmifestivali
Rahandusminister Sven Sester koos kaasaga väisas nädalavahetusel Cannes’i filmifestivali Foto: Erlend Štaub

Sven ja Kairi Sester pälvivad seltskonnaüritustel alati tähelepanu, sest proua Sester riietub alati stiilselt ja silmatorkavalt. 

Kui palju nõuab pere eelarvest alati väljapeetud ja stiilne look ning kelle käes on pere rahakott, seda uuris reporter Anna-Maria Makko.

Foto: Erlend Štaub

Kairi Sester: Loomulikult sõltub kõik üritusest. Kui on presidendi vastuvõtt, siis tuleb mõelda alati uue kleidi peale. Aga tavaõrituse peale ma ei mõtle nii väga.

Kairi, kas võtad oma uhke kostüümi lihtsalt kapist, vaatad Sveni järgi või...

Kairi: Mis ma Sveni järgi ikka vaatan. Must ülikond on must ülikond. Pigem valime talle ikka lipsu minu kleidivärvi järgi. Aga jah, eks ma ikka oma kapi avarustesse lähen. Olen pea kakskümmend aastat ka ikka ühes ja samas kaalus olnud, nii et leian sealt nii mõndagi. 

Sven: Jah, paraku ei saa seda minu kohta öelda. Mina ei ole kakskümmend aastat ühes ja samas kaalus olnud ja paaku ootavad mind kapis väga ilusad riided. Erinevad triiksärgid ja vabaaja särgid, mis Kairi mulle ostnud on ja mis ootavad seda aega, et ma saaks need jälle uuesti selga panna. 

Foto: Erlend Štaub

Kes finantseerib Kairi kallid kleidid?

Sven: Meil on ühine eelarve ja ühine rahakott. Me elame ju koos, meil on ühised lapsed. Meil ei ole nii, et sinu või minu raha. Nii lihtne see ongi. Ma ei saagi aru, et keegi finantseerib kellegi oste... Ma ei tea, meil pole algusest saadik teistmoodi olnud, ikka ühine rahakott. 

Ja kui kaunis naine tahab veelgi kaunim olla, siis mehel ei saa selle vastu ju midagi olla. Kui on naine rahul, siis on kõik rahul. Võib-olla olen natuke rohkem konservatiivsem või alalhoidlikum ja siis püüan võib-olla ka nentida, et kas ühte või teist asja on ikka vaja, aga päeva lõpuks, kui Kairi on ostnud mingi asja, eriti veel mulle, siis tõdemus, et tegu oli ikka hea asjaga, saabub alles mõned päevad hilem. 

Vaata täpsemalt videost! 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles