Vagiina on nagu Pandora laegas, kuhu naine talletab oma hirmud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogafestival 2014 Haapsalus
Joogafestival 2014 Haapsalus Foto: Karli Saul/SCANPIX

23. ja 24. juulil Haapsalus toimuv Suvine Joogafestival avab naistele paljud uksed ja aitab neid teemades, millest ehk häbenetakse rääkida, veel vähem neid järgi proovida.

Teisel festivalipäeval kell 13:00-14:30 teeb õpetaja Katri Ristal Saladuste Kambris töötoa «Naise teine süda». Ajaloost on teada palju imelisi lugusid naise vagiina väest – sellega on vaigistatud torme ja peatatud sõdu, rääkimata vagiina imelisest mõjust meessoo üle. Kuid see võime ei olnud kõikidel naistel. Mis on see, mida nemad teadsid ja oskasid?

Foto: MediaMarketing

Joogafestivalil! Naise vagiina vägi — Katri Ristali loeng tutvustab seda imelist võimet

Öeldakse ka, et vagiina on nagu Pandora laegas, kuhu naine talletab oma hirmud, traumad ja ebamugavad mälestused. Just seetõttu peetakse vagiinat naise teiseks südameks. Ja südame eest tuleb armastusega hoolt kanda! 

«Töötoas teeme harjutusi, praktikaid vaagnapõhjalihaste tunnetama õppimiseks ja nende treenimiseks, oma keha paremaks tunnetamiseks ja heaolu tõstmiseks. Töötuba kombineerib spirituaalseid praktikaid ning tehnilisi harjutusi, toetades samaaegselt naise füüsilist keha ja emotsionaalset arengut. Toonuses intiimlihased aitavad ennetada, leevendada ja ravida uriinipidamatust, tõstavad seksuaalset tundlikkust ning lisavad elule uusi värve. Oma keha armastamine ja tunnetamine tõstab enesekindlust ning toob ellu uusi naudinguid. Lülita töötoas õpitud harjutused ja praktikad oma igapäevarutiini ning su elukvaliteet tõuseb märgatavalt!» kõlab Katri Ristali tutvustus. 

Foto: MediaMarketing

Katri Ristal on e-kursuse «Naise teine süda» autor, tantramassaaži terapeut, joogaõpetaja ja MTÜ PereleToeks juhatuse liige.

Katri on õppinud joogakoolides, osalenud mitmetel naise olemust ja naiseks olemist käsitlevatel kursustel ning ammutanud teadmisi alternatiivse meditsiini vallas nii Eestis kui mujal maailmas. Ta on ka kahe poja ema.

Rohkem infot Joogafestivali kohta leiab SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles