Kuldse häälega endine kodutu läks alkoholiravile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ted Williams
Ted Williams Foto: SCANPIX

Youtube`is sensatsiooni tekitanud kuldse häälega USA endine kodutu läks alkoholi- ja narkoravile.

53- aastane Ted Williams langetas raviotsuse pärast kuulsa telepsühholoogi Phil McGrawga konsulteerimist, kirjutab Yahoo News.

Williams ja ta pereliikmed esinesid saates «Dr. Phil», kus paljastati, et mehel tekkis ühega oma viiest tütrest sõnavahetus ning ta lõi tütart.

Pereliikmete kinnitusel on endise alkohooliku ja kodutu elu muutunud, kuna tal on töö- ja elukoht, kuid vanad harjumused on visad kaduma. Mees pidavat vahel ikka alkoholi tarbima.

«Kui Ted soovib tõesti oma elu muuta, siis tuleb tal enda vastu aus olla ning tunnistada, et ta ei ole sõltuvustest üle saanud,» sõnas Dr. Phil.

Psühholoog lisas, et Ted Williamsi tee uue elu juurde ei ole kerge ja see ei pruugi olla ka lühike, kuid kõik saab alguse esimesest sammust ja otsustavusest.

Williams töötas enne alkoholi ja narkootikumide küüsi langemist raadiojaamades. Möödunud aasta lõpul pani ta endast tehtud videolõigu Youtube´i. Mees sai kuulsaks ning korvpallimeeskond Cleveland Cavaliers pakkus talle teadustajana tööd ning toidufirma Kraft palkas ta oma reklaamnäoks.

Ted Williamsi tõus kodutust staariks toimus praktiliselt üleöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles