11. juuni on rahvusvaheline Moët & Chandon`i päev! Jaga meiega oma vahuseid šampanjahetki!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim unistab printsessivoodist
Anu Saagim unistab printsessivoodist Foto: Kristjan Lepp/Kroonika

Maailma armastatuima šampanja pudelid hakkavad kõlisema 11. juunil, kui Moët & Chandon kutsub sind koos kaaslastega tähistama iga hetke, minutit ja tundi selles säravas päevas.

Jäädvusta värvikas Moëti hetk ning võida pääsmed endale ja kaaslasele 11. juunil toimuvale Rahvusvahelise Moëti päeva eripeole Eestis!

Vaata lisaks SIIT!

Foto: Jelena Rudi

Auhinnad loositakse välja kõikide pildisaatjate vahel, kelle pildid avaldatakse Moëti Facebooki lehel. Lisahääle saamiseks otsi oma pilt Facebookis üles ning märgista ennast.

Loosi läheb 3x2 eksklusiivset kutset ametlikule Moëti päeva peole Eestis. Täpsem asukoht ja detailid peo kohta kuuluvad avalikustamisele lähitulevikus. Hoia silm peal ka Moëti Facebooki lehel, et võita ägedaid vahe-auhindu.

Alates mai keskpaigast võid leida Tallinna pealt ka Moëti fototiimi, kes valgete Moëti õhupallide saatel ringi liigub. Otsi nad üles ja lase endast üks proffesionaalne #Moetmoment jäädvustada. Ka nii osaled võistluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles