Kuula ja lae alla: kuum tüdrukutebänd G.O.S.H. avaldas debüüt-EP

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuum tüdrukutebänd G.O.S.H
Kuum tüdrukutebänd G.O.S.H Foto: Külli Rummel

Kuum naistebänd G.O.S.H. avaldas täna oma esimese EP nimega «ROLLER COASTER», mille peale on kokku koondatud kuus lugu.

EP koosneb kuuest loost, lisaks sisaldab paari nädala eest ilmunud eestikeelset singlit «Karussell».

«Oleme kokku pannud kahe aasta jooksul salvestatud lood. Minialbum sisaldab nii popimaid kui ka alternatiivsemaid lugusid. Lisamaks sündmusele pidulikkust, otsustasime albumi ilmumise puhul tulla välja ka uue muusikavideoga loole „Roller Coaster”. Video autor on Mariliis Kundla,» räägib lähemalt bändi mootor Hele-Riin Uib.

«Meil on hea uudis ka fännidele! Nimelt saab esimese nädala jooksul meie lugusid tasuta alla laadida SoundCloudi keskkonnast,» lisab bändi solist Anne Arrak.

«EP-le ei tulnud nimilugu kaua mõelda, sest just pealkirjaga «Roller Coaster» võibki kokku võtta bändi tegutsemise ajaloo,» naerab Hele-Riin.

G.O.S.H. tuli kokku aastal 2014 ning koosneb eranditult vaid naistest. Vaid pool aastat tegutsenud bänd äratas pärast debüütsingli «Blind Awake» ilmumist suurt tähelepanu ning pälvis vaid paari päevaga Youtube’is muljet avaldavalt palju vaatamisi.

G.O.S.H.-i muusika on segu raadiopopist, alternatiivrokist ja täiskasvanute nüüdismuusikast. See hõlmab endas tantsurütme, dünaamilisi rokk-kitarririffe ning raadiosõbralikke meloodiapartiisid. Bänd on esinenud Tallinn Music Weekil, Õllesummeril ning mitmel festivalil.

Suvel 8. juulil saab tüdrukuid näha Tartumaal toimuval festivalil Amme Rock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles